Sajtóhír: PÉLY BARNA beoltatja DORINÁT a méhnyakrák ellen

2007.02.22. 11:04 Földalatti Pál

Íme egy igazi páros, akinek sem drága: Pély Barna és Dorina végre megértették, hogy a Megasztár végeztével és produkcióik végleges bukásával immár kizárólag Dorina pinájával tudnak a címlapra kerülni. Most különleges lehetőségük adódott: méhnyakrák elleni vakcinát hirdetnek. PB beoltatja (?) Dorinát és húgát (akinek már keresztneve sincs). Pina és pénz együtt, verhetetlen kombináció. Különösen ízléses fogás rákban elhalt anyákra és nagyanyákra hivatkozni a sajtóanyagban. (Nem is másolom ide, elég a cím.)

Barnuci, az ember a kutyáját oltatja be, nem a nőjét. (Bár... a kutyáknak sincs vezetéknevük, ahogy  lassan Dorinának sincs. Már ciki a Galambos, mert az a Lajcsi? Höhö.)

Mindig ugyanaz: egy jó és elképesztően fontos ügyet vállalhatatlan emberekkel, vállalhatatlan színvonalon kommunikál valami "szakember". Valószínűleg a magát világszerte rövidesen gennyesre kereső gyógyszercég megbízásából. És azt egy pillanatra se higgyük, hogy a gyógyszercég a nőkért aggódik. Egy cég csak a pénzért tud aggódni, semmi másért.

Az oltás ára 30 000 forint, három kell belőle, ez Dorinára és húgára számolva 180 000. Gondolom, hogy megkapták ingyen: szar haknigázsi, de legalább Dorina nem hal meg idő elött, és macikája még évekig dughatja őt részegen.

Egészségükre!

Szólj hozzá!

Címkék: dorina pély méhnyakrák vakcina oltás

A bejegyzés trackback címe:

https://foldalattipal.blog.hu/api/trackback/id/tr7339027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása