Dér Heni unja

2007.08.23. 15:41 Földalatti Pál

Frissen érkezett az alábbi csudás sajtóközlemény a magyar popzene szarcsöbrének szélén csipegető sugarloaf együttestől.

"Dér Heni unja szingliséget!

A Sugarloaf bájos énekesnője megelégelte az egyedüllétet, és hogy nem tud komoly
párkapcsolatot létesíteni. Hiába kap rengeteg „szerelmes” levelet és fényképes felajánlkozó emailt rajongóitól, egyik sem dobogtatja meg a szívét.

„Nagyon sok emberrel találkozom a koncertjeinken és más rendezvényeken, de valahogy egyik férfi sem tudta eddig rabul ejteni a szívem. Valahogy mindegyikből hiányzik valami. Nem értem mi lehet a baj? Túl magasra tettem a mércét vagy csak én vonzom a fura figurákat? Még azt sem állítanám, hogy senki nem mer odajönni és kezdeményezni. Lehet, hogy velem van a baj?”

A zenekar számára azonban Heni szinglisége pont kapóra jött, hiszen legújabb animációs videó klipjük pontosan ezt a kérdéskört feszegeti. A Szingli lány című dalból készült új klip a héten debütál a zenei csatornákon."


Magyarul Heni azt üzeni, hogy bár sokan megbasznák, de senki nem hajlandó eltartani őt, pedig jól jönnének az új mellek és egy helyes kabrió is.

Gáláns úriember azzal sem törődik, ha a lány esetleg bandzsa és tehetségtelen. Vagy pedig a leány okos és tehetséges, mint a nap, viszont a zenekar péerese akkora fasz, hogy én kérek elnézést.

Szólj hozzá!

Címkék: sugarloaf szingli dér heni

A bejegyzés trackback címe:

https://foldalattipal.blog.hu/api/trackback/id/tr83147048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása