Krisztina újra száguld

2007.02.16. 12:55 Földalatti Pál

A nemrég szétkergetett Kirisztina új sajtóanyaggal lepett meg:

"Rekord gyorsaságú sláger!

Már a hivatalos megjelenés előtt egy héttel hatalmas lendületet vett a Sugarloaf feat. Erős vs Spigiboy közös szerzeménye. Mint ahogy arról pár napja beszámoltunk, a Kontroll nélkül alig néhány napig forgott az egyik országos kereskedelmi rádióban, már kalóz felvétel került fel belőle az internetre.

Az alkalmi páros értetlenül állt a rengeteg kérés előtt: „Nem számítottunk rá, hogy ekkora igény lesz a dalra, mikor eddig csak egyszer került lejátszásra. Nagyon jól esik az a rengeteg kérés, ami hozzánk érkezik rádiósoktól vagy akár civil emberektől” - teszi hozzá Spigi.

A szerzők úgy döntöttek, hogy a nyomásnak eleget téve engedik a dal játszásának jogát a rádióknak a február 24-ei Fonogram gálás ősbemutató előtt, igaz kontrolálva.

Fontos információ még, hogy a Sugarloaf honlapja technikai okok miatt átmenetileg a www.sugarloaf.ws címen érhető el, ahol hamarosan mindenki értesülhet a dal további sorsáról illetve, hogy hogyan voksolhat rájuk és a Hajnalig még van idő című slágerükre a Fonogram díjátadón a legjobb dalért folyó versenyben."

Magyarul: egy haverunkkal felrakattuk az internetre (egyébként mire!?) ezt a szart, és akkor vettük észre, hogy a zenekarnak nincs honlapja. :)

Amit még kihámozhatunk a hírből:

  • Spigiboy nem tud magyarul, ezért más írta meg helyette a szöveget,
  • az sem tud magyarul, aki megírta (bár azt hiszi szegény),
  • az, hogy "engedik a dal játszásának jogát" színtiszta ostobaság, mind nyelvtanilag, mind pedig a valóságos eseményként értve,
  • az összes érintett "zenész" hülye, mert aki értetlenül áll a saját szerzeményének a sikere előtt, az bizony hülye,
  • és hogy Krisztinára és erre a szarra több post-ot vesztegeni kár.
Rekord gyorsaságú semmi, senkiktől, senkiknek, sehol.



Szólj hozzá!

Címkék: pop sugarloaf spigiboy krisztina sláger

A bejegyzés trackback címe:

https://foldalattipal.blog.hu/api/trackback/id/tr9437125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása