Valóban kontroll nélkül

2007.02.13. 15:40 Földalatti Pál

Szántó Krisztina (sanoma) küldte ma az alábbi levelet. A kis spammerpina bizonyára maga is elhiszi, hogy szuper esemény közeleg: a kitörni régóta méltán képtelen Sugarloaf zenekar és két senki DJ most végre együtt nyomul. Valóban figyelemre méltó, hogy kínjukban mit ki nem találnak. A szánalmas pophülyék pedig kedvtelve nézegetik arcukat a tükörben, hogy vajon hasonlítanak-e nagy idoljaikra.

Ím, a levél:

"Az idei Fonogram – Magyar Zenei Díj 2007 Gáláján egy olyan rendhagyó formációnak lehetünk szemtanúi, amilyet legutóbb talán az Aerosmiths és a Run DMC fúziójakor láthattunk.

Erős vs. Spigiboy DJ páros összeállt egy dal erejéig a Sugarloaf zenekarral, és elkészítettek egy közös rock és R&B dalt. A szokatlan formáció Kontroll nélkül című dala igazi slágernek ígérkezik, hiszen a hétvégén az egyik kereskedelmi rádióban elhangzott anyagra rekord mennyiségű reakciót kaptak a szerzők. A Kontroll nélkül élő ősbemutatója február 24-én este a Mahasz díjátadón lesz. A gálát az M1 élőben közvetíti, ahol a produkció mellett a Sugarloaf még az év legjobb daláért is versenybe száll."

Valóban kontroll nélkül vannak a fiúk. Az M1 is elmehet a bús picsába, hogy újra visszaállt a jó táncdalfesztiválos irányra, és a "pénzért bármit" könnyűzene igazán gusztustalan dolgait mutogatja a jobb sorsra érdemes, ám lelkesen birka népnek. Felteszem, hogy EZT is én fizetem.

Az év legjobb dalát onnan ismerni meg, hogy tehetséges emberek írják érzékeny embereknek. A Sugarloaf esetében ez eleve kizárt. Ez már a sokadik kísérlet, de végső soron még összejöhet. Sajnos.

Amit még tudunk: a hivatkozott zenekar neve helyesen Aerosmith. És hogy nem az egész zenekar vett  részt abban a legendás izében (azaz a Walk This Way című dal remake-jében 1986-ban), hanem csak két tag, nevesül Steven Tyler és Joe Perry.

Kedves Krisztina, tulajdonképpen mi a faszt akarsz te egyáltalán az élettől? Megérte ma felkelni? Ezzel a fos minőségű munkával pénzt keresel? Oszolj.

Szólj hozzá!

Címkék: spam m1 aerosmith sugarloaf erős spigiboy fonogram steven run-d.m.c. joe perry tyler

A bejegyzés trackback címe:

https://foldalattipal.blog.hu/api/trackback/id/tr3136284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása