a zújságos pavilonok

2007.02.13. 14:24 Földalatti Pál

“A híreket várja?
Nálunk mindig megtalálja!
Hetilapok, magazinok
Az újságos pavilonok”


Ezt láttam kiírva városszerte és megértettem, hogy meg kell születnem.
Aki viszont a reklámverset írta, annak kijár egy

a.) szelíd figyelmeztetés, ha gyerek az illető;
b.) vascsővel való alapos verés, ha felnőtt (ha nő, akkor lehet partvisnyél is).

A gyermek, mint megfejtés azért vetődött fel érdemben, mert ez kb. alsó tagozatos színvonal; ha azonban a szerző ezt mint nagyszerű és hatásos reklámművet szánta szerteszórni a városban, akkor most könyörtelenül meg kell üzenjük neki, hogy műve szánalmas, ő maga pedig tehetségtelen. Nem is a szavak, nem is az értelem és a rímek hiánya miatt: pusztán a tény, hogy ezt ki merte adni a kezéből, sokat elárul hősünkről.

Ennyire szart gyereknek sem szabad engedni.

(Jahh, felkészülten akartam írni erről a szarról, pl. rájönni, hogy ki az elkövető. Nyomtalan a weben, de még az újságos-pavilonos cégeknek sincs semmijük.)

1 komment · 2 trackback

Címkék: vers szar újság újságos pavilonok

A bejegyzés trackback címe:

https://foldalattipal.blog.hu/api/trackback/id/tr6036255

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mmmmmmmm,,, 2007.05.14. 23:10:20

Terdik Szilvia a képzési és kommunikációs vezető a Lapkernél, belőle simán kinézem az eddigi ismereteim alapján, de ha nem, akkor elvileg ő meg tudja mondani ki volt az elkövető, mert bizony ő 'irányította' a kampányt. A Lapker honlapján van egy honlap@lapker.hu, ott próbálkozhatsz. Tudnék pontosabban is válaszolni, de nem óhajtok rágalmazási ügyekbe bocsátkozni : )))
süti beállítások módosítása