Kivágni!!!!!

2007.02.13. 14:39 Földalatti Pál

Mindig elolvasom a Védegylet leveleit, megtudni hogy áll a VI. kerületi lakóvilág harca a Nagymező utcai platánokért.  A mai levélben én azt olvasom (bár nem ezt írják), hogy találtak az építtetők valami régi kertépítő hülyét, aki pár szar forintért most azt hazudja, hogy azok a platánok életveszélyesek. Hány ezüstpénz lehet ez vajon?

Íme a levél idevágó részletei:

"(...) Verók István személyesen tájékoztatta a Nagymező utcai Érdekvédők Egyesületét és a Védegyletet arról, hogy egy szakértő, Móczár Béla önszorgalomból ingyenes szakvéleményt készített a Nagymező utcai fákról, és megállapította, hogy a korábbi szakvéleménnyel ellentétben a fák csúnyák, életveszélyesek, és azonnal ki kell őket vágni. Verók István a témában már felkereste a főpolgármestert és a főváros környezetvédelmi ügyosztályát. (...) Verók István a civilekkel történt találkozón kifejtette, a fákon múlik megépülhet-e a jelenlegi tervek szerint a mélygarázs. A jog szerint ha a fák egészségesek, nem lehet őket kivágni. Ha a fák maradnak, nincs mélygarázs. A fák megmentésére szövetkezett civil szervezetek kénytelenek egyre inkább kételkedni a VI. kerületi önkormányzat jóhiszeműségében, és felhívják az önkormányzat figyelmét, hogy a Magyar Köztársaság jogállam, ahol a jogszabályokat nem lehet kisstílű manipulációkkal megkerülni."

Ki az, aki ennyit keres a mélygarázson, és ennyire leszar mindent? Ki kéne vágni...

Szólj hozzá!

Címkék: mélygarázs nagymező védegylet platán fakivágás verók istván móczár béla

A bejegyzés trackback címe:

https://foldalattipal.blog.hu/api/trackback/id/tr5136261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása