Fasszal a jó ügyért

2007.02.13. 14:32 Földalatti Pál

Megjelenni szándékszik egy bélyeg: szép, valóban jótékony ügy, Mancs kutyával és a valaha híres nevettető, de mára agyhalott, agresszív, vén fasz Gálvölgyi János ajánlásával, amelyből az derül ki, hogy a műész úr és segítői az általános iskolai szintű egyeztetés terén problémákba ütköztek.

Akár az "Az általuk, a Spider-ek által végzett..." megfejtés is elmegy, de (bár szar). Ha azonban az első tagmondat Mancsról szól (és ez nem lehetetlen), akkor viszont "A Mancs és a Spider-ek által végzett..." munkáról beszélünk a bélyegkészítő szép és támogatandó szándéka szerint. Illene kijavítani, mert ha így jelenik meg, az bizony összepiszkítja ezt a szépnek látszó történetet.

Gálvölgyit pedig kérjük már végre elhelyezni valami vicces nyugdíjasházba (akár azonnal Farkasházyval együtt), persze érdemei elismerése mellett. 30 éve vicces volt, gratulálunk; de akkor sem az eszéért és a jó szívéért szerette senki és a korral ő sem lett sem tehetségesebb, sem viccesebb, sem okosabb, sőt. Sőőőőt! (Tehetséges színész pl. sosem volt, bármennyire is erőlteti.)

1 komment

Címkék: gálvölgyi spiderek mancs bélyeg

A bejegyzés trackback címe:

https://foldalattipal.blog.hu/api/trackback/id/tr9736257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jajj 2007.10.19. 14:14:41

Ne reménykedj, ettől még te egy darab szar maradsz, kedves Pali...
süti beállítások módosítása